Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönjük!

2014.12.26


 Tisztelt követőink! A 2014-es év megmutatta számunkra, hogy eddigi fáradozásaink nem voltak hiábavalóak! Rájöttünk, hogy ez az, amiért érdemes kitartóan dolgozni, lassan több mint 15 éve, az elején még baráti körként, majd önműködően szerveződő csoportjaként a Kevermesi Honismeretért és Falusi Turizmusért Egyesületnek, majd 2012 óta hivatalosan is, civil szervezetként.  Lehet, hogy sok munkánk volt, van és lesz még, továbbá sok vesződés, rengeteg szabadidő-kiesés, átdolgozott éjszakák, de az az izgalmas világ, ami hozzá társul, felbecsülhetetlen!

 Új emberekkel találkozol, új lehetőségekkel, új, munkakapcsolaton kívüli, személyes barátságok alakulnak ki civil szervezetek vezetői, önkormányzati döntéshozók, egyes esetekben minisztériumi döntéshozókkal is, s közben azért a jóért dolgozol, amelyen elindultál, s küzdesz. Új dolgokat tanul meg az ember, rengeteg oldalát fedezi fel az ember egy-egy természeti életközösségnek még akkor is, ha azt már évek óta tanulmányozza... Az elmúlt hetek, hónapok kimagasló eredményei, pozitív visszajelzései megmutatták, érdemes volt elindulnunk azon a rögös úton anno 15 éve, a társadalmi felelősségvállalás jegyében! Köszönjük az eddigi bizalmat a térség településvezetőinek, döntéshozóinak, civil szervezeti vezető barátainknak, s mindazoknak, akik eme nemes célt szolgálják! Hajrá, Dél-Békés!
  Minden kedves követőnknek utólagosan is Áldott, Szeretetteljes Ünnepeket, s Sikerekben gazdag, madarakban gazdag Új Esztendőt kívánunk!