Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázati közlemény

2015.02.20

umvp_leader_logo_nagy.jpg A Dél-békési Természetvédelmi és Madártani Egyesület​ 2013. júniusában a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének keretében, "Kis értékű eszközbeszerzés a Dél-békési Természetvédelmi és Madártani Egyesületnél" néven nyújtott be pályázatot a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz. 

 A sikeres elbírálást követően került sor a megvalósításra 2014. évben, melynek során 293.792 Ft értékben az Egyesület egy HP márkájú laptopot táskával és szoftverrel, illetve egy Sony márkájú digitális fényképezőgépet tartozékokkal együtt (SD-kártya, fényképezőtáska) vásárolt.

 Az Egyesület az így beszerzett eszközökkel céljai megvalósítását úgy éri el, hogy a laptopot szakmai projekteken, továbbá a terepbejárások során könnyűszerrel tudja alkalmazni, így könnyen hozzáférhetővé válnak a terepnaplók, az adatbázisok az ügyintézéshez.

 A digitális fényképezőgéppel pedig az Egyesület rendezvényeit sikerül megörökíteni az utókor számára, dokumentációs jelleggel, illetve a terepbejárások alkalmával az adott terület állapotfelméréséhez szolgál segítséggel a képi dokumentáció.


 A pályázatot az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: A vidéki területekbe beruházó Európa, továbbá a Magyarország nemzeti költségvetése támogatta.

infoblokk_eu_altalanos_egyes.jpg