Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zöldülj, Kevermes, zöldülj, Békés megye!

2012.08.04

  A zöld útra lép hamarosan Kevermes: az eddig technikai okok miatt elmaradt társadalmi célú szemétszedési nap nemsokára megtartásra kerül, továbbá hamarosan Smaragdfa Klub alapítás is lesz. S hogy mit takar a Smaragdfa Klub? Mit is jelent ez számunkra, kevermesieknek?

Legyen szó magánszemélyekről akik családi házuk energiakorszerűsítését akarják véghezvinni, vagy akár az önkormányzat a saját intéz

ményeit akarja "zöld" módon korszerűsíteni, megújítani, ezeket mind-mind megtalálhatják a Zöld Planéta Franchise Kft. és a Közösségi Összefogás Békés Megyéért Alapítvány által közösen működtetett Smaragdfa Klubjában! Gyors ügyintézés, szakszerű munkák, és ezek mellé párosítva a korrekt, precíz és megbízható szakembereket és vállalkozásokat! S ez mind a kezdet, további információkat a Klub alapító ülésén hallhatnak majd az érdeklődők, mely nem sokára Kevermesen is sorra kerül! S hogy ki is lesz a vezető? Az egyelőre legyen meglepetés, de úgy érzem, jól csengő neve van az illetőnek, és elég sokan is ismerik őt. :)

Sőt, ezzel sem elégszünk meg! Elindítjuk a "SuliTúra" Programunkat is, melynek keretében iskolás diákcsoportokat várunk Kevermesre, egy fél vagy egész napos túrára! Célja a túráknak az interaktív szemlélet fejlesztése non-formális módon. Várjuk a környező települések iskolás csoportjait egy nagyszerű túrára! A túrán való részvétel ingyenes, előzetes regisztráció szükséges az alábbi címek valamelyikén: janos.rozgonyi.dtme@gmail.com e-mail címen, vagy a +36-20/347-2755-ös telefonszámon!

Tehát, készülj, Kevermes, készüljetek Kedves Polgártársaim, mert a tavaly elkezdett változás folytatódik tovább ezennel a mi belépésünkkel is, alulról jövő kezdeményezés formájában! Fogjunk össze a jó és nemes célért, zöldítsük ki falunkat, zöldítsük ki Békés megyét! ;) — with Közösségi Összefogás Békés Megye and Ildikó Szabó in Kevermes.