Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zöldülj, Kevermes!

2012.04.19

 A tegnapi, Lantos Zoltán Polgármester Úrral lefolytatott közel másfél órás megbeszélésünk eredményeképpen májusban, a Madarak és Fák Napjához kötődően Kevermesen idén első ízben szervezünk települési szemétszedési akciót, "Zöldülj, Kevermes!" néven, melyre az iskolásokon, az Egyesületünk tagjain és a Nagyközségi Önkormányzat önkéntes dolgozóin, testületi tagjain kívül további önkénteseket szeretnénk bevonni a település lakói közül. Hamarosan kikerülnek a plakátok, tervezésük folyamatban van.

 A helyszín és munka biztosított, melyhez lelkes önkéntesekre van szükség, hogy a tiszta és virágos Kevermesért együtt dolgozva, példát mutassunk! tehát, hamarosan meghirdetjük az időpontot, a plakátok is kikerülnek a település több pontján, s elindítjuk az önkéntesekből álló csapatok szervezését is, melyek előreláthatólag 5 és 10 fősek lehetnek. 
Jelentkezéseket elfogadunk a janos.rozgonyi.dtme@gmail.com egyesületi e-mail címen, vagy május 1.-től az önkormányzat épületében kihelyezett jelentkezési íven. Tehát, kalandra fel, a szeméthegyek nem fognak maguktól eltűnni, nekünk kell meglépnünk, s lehetőleg minél többen! 

Hajrá, Kevermes! :)